Trengs flere matter i stallen i vinter? - Smartstables

Trengs flere matter i stallen i vinter?

Sjekk ut hva SmartStables kan tilby! Vi har spesialisert oss på to forskjellige mattetyper – en fjærende gummimatte på stor rull for boks, stallgang, henger mv., og Bodenmat – en solid puslematte av fastere kvalitet, godt egnet til stallgang, utegangsskjul, stelleplass ute eller inne mv.

Du har kanskje planer om å både rengjøring og oppgradering av stallen. Matter er en god ide for både å gi mer komfort for hestene og også for å spare strøkostnader.

Une i SmartStables holder til på Stall Lothe i Sandnes, og her har vi gjort nettopp det, og bildene under er tatt derfra. Både to- og firbente er kjempefornøyd med nye matter i bokser, stallgang og ny stelleplass. Dette gir oss også førstehånds erfaring med våre produkter.

Litt om mattene:

Store gummimatter på rull 1,5 x 3 m

Mattene laget av førsteklasses gummi og størrelsen er spesialtilpasset til å legges i bokser som er 3 m breie. Tykkelsen er ca 15 mm på det tykkeste.

Tre viktige egenskaper:

– Sterk, komfortabel, ujevn (“boblete”) overflate som samtidig er enkel å holde ren.

– Mattene er armert med tekstil støpt inn i gummien for ekstra holdbarhet.

– Riller på undersiden for at de skal gi noe etter og føles komfortable å stå på.

Mattene vi lagerfører er 3m lange og 1,5 m breie. I en 3×3 boks passer 2 matter perfekt.

Kjempemulighet: Du kan få spesialtilpasset lengde til din boks /stallgang el.l, For større ordre kan du velge inntil 2 m bredde og inntil 20 m lengde. Har mulighet til å gi kvantumsrabatt.

Flere bilder, produktbeskrivelse og pris her.

PS: Nå får du den geniale EZ grip matteflytteren med på kjøpet v. ordre over 10 m2. Over 20 m2 får du to stk.

EZGrip

Ta gjerne kontakt her !

 

Bodenmat 1,2 x 0,8 m – puslematte

Kvalitets stallmatte laget for bruk til hest fra det populære engelske merket Ecogrid. Produseres i Tyskland.

Kundeuttalelse: “Mattene var superfine og utrolig enkle å sette sammen, nå gleder vi oss til en lun vinter” – Yngvill Westad

Merket Ecogrid produserer også bakkearmering og har et godt renome blant Europas rytterelite, og produktene selges over hele verden.

Bodenmat brukes til stallgang, leskjul utendørs mv. Mattene er ikke laget av gummi, men resirkulert LDPE. De er svært sterke og har dermed god holdbarhet. De har god tyngde er nokså stive og lite bøyelige, men er hule på undersiden slik at de isolerer godt.  De er ikke helt vanntett.

Størrelse 0,8 x 1,2 m, 22 mm tykkelse

Mattene kobles sammen ved help av et “not-fjær” system og sitter godt sammen.

Flere bilder, produktbeskrivelse / pris her.