Spennende tider i Smart Stables med ny daglig leder!

Hesteinteressen i Norge vokser raskt og flere blir mer og mer opptatt av hestevelferd og smarte stall løsninger. Smart Stables akter å være med i toppen i utviklingen. I og med at Torhild som startet selskapet og har drevet det frem til nå har fått en kjempe spennende ny jobb, valgte Smart Stables å fortsette fremgangen med ny daglig leder. Det var utrolig mange flinke og kvalifiserte personer som søkte på stillingen. Flere med hjerte for hest og med mange gode ideer, men til slutt endte de opp med meg!

 

Litt om meg, –Jeg heter Une Therese Andorsen og er en dame fra Stavanger som fyller mitt 35 år nå i helga. Jeg har to friske og raske barn som er i barneskole alder, en tålmodig samboer som tåler stanken av hest, en hund fra ett tidligere forhold som for tiden bor hos faren sin og det nyeste tilskuddet i familien min er en ung fullblodshest som jeg kjøpte for litt over ett år siden. Hesteinteressen startet tidlig i 7 års alderen og har hengt igjen siden. Det var mange runder med Smart Stables før vi ble enige om at det var en god match. Jeg har fra tidligere hatt mye variert arbeidserfaring men de siste ti årene har det i hovedsak vært i oljebransjen i ulike roller. Her har jeg hatt gode muligheter til å prøve ulike funksjoner og har fått reist og opplevd mye som jeg er veldig takknemlig for.

 

Vendepunktet. I oktober i fjor kom ett stort vendepunkt i livet mitt da jeg var i en svært alvorlig rideulykke. Jeg ble sendt til sykehus i all hast hvor det ble konstatert at jeg hadde indre blødninger og flere brudd i bekken og korsben. Det ble noen uker på sykehus og tiden var fylt med mye usikkerhet, heldigvis hadde jeg litt hell i uhell og utsiktene ble bedre og bedre etterhvert som tiden gikk. Nå, noen måneder senere er jeg svært takknemlig for at jeg kan gå og bevege meg nesten som tidligere, for å ikke snakke om at jeg fremdeles kan ri! Slike opplevelser har en tendens til å merke oss på en eller annen måte. Det gjorde denne opplevelsen med meg også, mest av alt endret den måten jeg ønsker å bruke tiden min på, fikk meg til å tenke på hva som var viktigst i livet mitt. Kort tid etter jeg ble skrevet ut fra sykehuset kom meldingen fra daværende arbeidsgiver om at de ønsket å avslutte arbeidsforholdet med meg. Jeg ble mildt sagt overrasket. Jeg er jo bare en av mange i oljebransjen som har mistet jobben det siste året, men som jeg sier til meg selv, så skjer ting av en grunn som regel.

 

En dør lukkes mens en annen åpnes. Jeg satt på facebook da jeg kom over stillingsannonsen til Smart Stables, jeg syntes det var ett spennende konsept og kjente at «grunderen» i meg våknet litt til. Jeg sendte så en mail til Torhild i Smart Stables, men tenkte vel aldri at det ville komme til å skje noe videre. Heldigvis gjorde det det denne gangen! Jeg og Torhild har hatt flere telefonsamtaler på flere timer og jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre godt. Vi har mange gode ideer om utviklingen av Smart Stables og sammen med våre samarbeidspartnere og veiledere er jeg sikker på at vi vil få det til.

 

Det ble å hoppe inn i muligheten med begge bena! Nå er første stopp Hest i Næring konferansen hvor jeg håper å treffe mange interessante mennesker og se og lære mye nytt i hestebransjen. Videre gleder Smart Stables seg over å være en av hovedsponsorene bak en ny tv serie om hest som kommer til våren. Det blir også spennende møter med leverandører med fantastisk smarte produkter og løsninger som vi ønsker å samarbeide med.

 

Besøk nettsiden vår fremover og lik oss gjerne på Facebook, her vil det skje mye spennende fremover og vi gleder oss til å dele dette med dere gode hestefolk!

 

På gjenhør! 🙂

Une Therese Andorsen