SmartStables TV debuterer med Razehorse! - Smartstables

SmartStables TV debuterer med Razehorse!

Smart Stables er en stolt hovedsponsor bak den etterlengtede tv serien om hest og trening! Vi er veldig stolte av å få være en del av denne spennende serien, vi var også så heldige vi fikk besøkt stallen til Heidi Moen i Begnadalen hvor vi fikk være med på første episode.

Smartstables(1)

Vi ble forespurt av produsent Lasse Evensrud da han syntes vi i Smart Stables hadde ett godt konsept med fokus på hestevelferd. Vi tenkte at dette var en kjempe mulighet og ønsket å støtte opp for å få se mer hest på skjermen.

De hadde fattet interesse for luftrenseren vi har fra Biozone da mange hester sliter med luftveisproblemer og vi er kjempe fornøyde med at de ønsket å ha den med i programmet. Klikk her for å se hva Heidi tenker om Luftrenseren Aircare 30.

Vi ble møtt av utrolig hyggelige mennesker og tilbudt ridetur i flotte omgivelser og fine med fornøyde hester. Stallen og fasilitetene til Team Moen og Razehorse gjengen var veldig fine med kald stall og store fine uteområder. Inntrykket av treneren Heidi var at hun er en profesjonell og gjennomtenkt trener med fokus på at god hestevelferd skaper gode resultater.

IMG_1093

Produsent Lasse Olsrud Evensen var veldig imøtekommende og vi ble invitert til å være med til Biri og travløp med en av hestene til Heidi. For oss ridefolk var det spennende med nye inntrykk fra travmiljøet.

IMG_1070IMG_1082

 

Vi er veldig fornøyd med å være en bidragsyter for å få mer hest på TV og håper dere liker den. Klikk her for link til første episode av Razehorse !

IMG_0099