Har det noen gang falt deg inn at det må være enklere måter å gjøre stallarbeidet på? Det var nettopp det jeg (Torhild), funderte på i flere år; når jeg gikk på rideskole, når jeg sprang dagen lang på jobb på en profesjonell stall i England, og gjennom 13 år som hesteier.

Du må lete godt i en skog av varer for å finne de smarte produktene, som kan bety så mye i en travel hverdag. Dette har jeg gjort noe med, og her i nettbutikken hos SmartStables AS finner du bare sånne kule hestevennlige produkter som vil gjøre hverdagen enklere for deg og bedre for hesten. Og jeg kommer til å fylle på med nye etter hvert.

Jeg elsker å tenke, tegne og teste for finne smarte løsninger som fungerer for deg og meg. Jeg er også på konstant leting etter andres smarte produkter som jeg kan tilby i min nettbutikk. Du som er hestemenneske er sikkert som meg i tidsklemma med jobb, hest, barn, hobbyer etc. Jeg planlegger egentlig for min egen stall som jeg en dag vil bygge, og det kan du dra nytte av sånn at vi begge to kan få den perfekte stall med alle de smarte løsningene. Jeg deler gjerne av min erfaring og gir deg gjerne personlige råd om gode løsninger for din stall. Ta kontakt her: http://smartstables.com/kontakt-oss

184 Har du tips om produkter som du savner, gode ideer til nye produkter eller smarte produkter du vet om, så hørere jeg svært gjerne fra deg! Kanskje vi kan utvikle noe sammen? Ta kontakt her: http://smartstables.com/kontakt-oss/

 

Ha en kjempefin og hestelig dag !