Matteflytteren EZGrip™ er her!

Da kom den endelig på døra! Smart Stables er alltid på utkikk etter smarte og geniale produkter og ble veldig imponerte av EZGrip™ som vi fant på nettet. EZGrip™ er en liten plastikksak som fungerer som er stabilt håndtak som kan skyves på gummimatter for å enklere kunne flytte på disse.

EZGrip
EZGrip

 

I alle år som jeg har holdt på med hest har jeg alltid gruet meg til når det er på tide å utføre renhold under mattene i boksen, da det er omtrent umulig for lille meg å flytte på disse alene. Jeg ble veldig begeistret når jeg kom over EZGrip™ og tenkte at den så smart ut. Når jeg undersøkte videre og fant flere gode tilbakemeldinger fra kunder på produktet måtte jeg kontakte de som produserer den.

 

Renhold under gummimatter er utrolig viktig for hestens helse. Dersom en ikke jevnlig tar bort rester av spon og urin som kommer inn under mattene vil dette bli liggende og godgjøre seg og skape farlige gasser som ammoniakk som kan gi hesten skader i luftvei systemet.

Klart for test
Klart for test

Da den endelig kom måtte vi selvsagt teste den, hvordan det gikk kan du se i videoen under. Vi er imponert og glad for å innlemme dette smarte produktet i vårt sortiment!

 

Når mattene skal flyttes og jeg skal rengjøre under, hiver jeg all ren spon inn i ett hjørne og koster vekk det som blir igjen.

IMG_1108

Som du ser på bildet har jeg gummi matter som er litt ulike, men EZGrip™ har en god toleranse og tok alle de forskjellige mattene uten problem.

EZGrip skyves på, så trekker du mattene med deg!
EZGrip skyves på, så trekker du mattene med deg!

Det er første gangen at matteflyttingen har vært så enkel og kjapp unnagjort. EZGrip™ slapp ikke en eneste gang i løpet av testen! Den har ikke sluppet noen så langt jeg har brukt den.

 

Når sant skal sies, ble jeg muligens en smule ivrig og har vel kanskje gjort rent der flere ganger etter at jeg mottok EZGrip™ som du kan se av lille snutten under. 🙂

 

Godt fornøyd hest og eier her! Løp og kjøp! Spar negler og ryggen din for tunge vanskelige løft!

Une Therese Andorsen

Smart Stables

Torhild